En stor takk til alle som møtte opp på foredraget på onsdag, og en spesiell takk til Knut Johan Ruud for en fantastisk kveld! Her var det mange gode tips for de som planlegger New Zealand tur og lattern satt løst igjennom hele det underholdende foredraget. New Zealand er et eldorado for fluefiskere, og en tur dit står høyt på lista for de aller fleste. Skal man reise over så kan man gjøre det på egenhånd med relativt lavt budsjett dersom man er godt forberedt. Knut gikk gjennom hvilke bøker man bør lese før turen, og viktigheten av gode veiatlas og kart. Han tok for seg forskjellige elvetyper, og hvilke værforhold man kan forvente seg og hvordan dette påvirker de forskjellige elvene. I tillegg  fikk vi generelle reisetips, med tips om “feller” som kan forsinke turen, utstyrsvalg, fortommer, fluer osv.

Da er det bare å legge planer og begynne sparinga…